Over ons

Wie zijn wij?

De afgelopen jaren zijn wij als gecertificeerde UEFA jeugdtrainers actief geweest bij meerdere voetbalclubs in de regio Amsterdam en omgeving. Mondial Football is ontstaan door twee van onze grootste passies te combineren, namelijk; Voetbal en Kennisoverdracht.

We hebben diverse leeftijdscategorieën getraind en gecoacht waaronder O13, O15, O17 en O19. Wij krijgen als mens en als trainers enorm veel energie van het werken met jeugd en als we dan ook nog eens met voetbal bezig kunnen zijn, daar worden wij heel gelukkig van.

Naast het voetbal richten wij ons op het mentale aspect van de spelers en zorgen wij dat ze meer discipline krijgen tijdens de trainingen op de voetbalschool, zodat ze het maximale geven en behalen op het veld.

Wij willen het zelfvertrouwen van de spelers naar een hoger niveau tillen, op zowel tactisch en technisch gebied. Met onze methodes bieden wij spelers extra mogelijkheden om als individu en in teamverband het maximale uit zichzelf te halen.

Eén van de belangrijkste onderdelen van de Academy is om oefenwedstrijden te spelen tegen verschillende verenigingen (vanaf Hoofdklasse). Dit doen we om het aangeleerde toe te kunnen passen op wedstrijddagen.

Logo van MondialFootball

Onze Staf

Khalid Bajja

Ahmed Timimi

Partners